desdosona (desdosona) wrote,
desdosona
desdosona

Terrassa: desallotjat el CSO Les Oblidades avui a les 6 del matí!!!

 
 
Avui a les sis del matí han desallotjat el CSO les Oblidades a Terrassa. L'assemblea del centre social no tenia constancia que hi hagues un procediment judicial per desallotjar-lo.

Manifestació avui dimecres ales 20h. a la plaça Vella del centre de Terrassa
Clica la imatge per una versió més gran

oblidades-des1.jpg
Clica la imatge per una versió més gran

picture094.bmp

Avui a quarts de cinc de la matinada la policia municipal començava a tallar els carrers propers al Centre Social Okupat "Les Oblidades". Acte seguit unes 10 furgones de la unitat anti-disturbis dels mossos d'esquadra arribaven al davant del centre social i començaven a intentar esbotzar una porta lateral. Un altre grup pujava amb una escala pel balcó i començava a trencar el vidres de les finestres. Al voltant d'uns 100 agents han realitzat el desallotjament.
Hi havia un secretari judicial que acompanava als propietaris i que suposadament donava cobertura legal al desallotjament.
Un grup de persones de l'assemblea s'ha apropat i els han identificats a totes. Després han permès que es poguessin treure les pertinences del centre social.
Avui a les 20h del vespre, a la Plaça Vella,al centre de terrassa,hi ha convocada una manifestació per denunciar aquest nou desallotjament. Ens veiem totes allà!!!

SENSE JUSTICIA NO HI HA PAU!!!
NO ENS FAREU CREURE!!!
QUI SEMBRA LA MISÈRIA RECULL LA RABIA!!!


Assemblea del Centre Social Okupat "Les Oblidades"
Subscribe

 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments