desdosona (desdosona) wrote,
desdosona
desdosona

Quimi Portet, Pepe Rubianes, Oleguer Presas per la llibertat de la Núria Pòrtulas

  
 
 
Avui dimecres 11 d'abril es presentarà davant els mitjans de comunicació el manifest per la llibertat de Núria Pòrtulas signat per conegudes personalitats de molts diversos àmbits del món intelectual, artístic, universitari i de compromís social.

La presentació es farà a càrrec de Josep Maria Terricabras i Oleguer Presas, amb la presència d'altres dels sotasignants. En aquests moments ja compta amb l'adhesió de Quimi Portet, Pepe Rubianes, Arcadi Oliveras, Ventura Pons, Feliu Ventura, August Gil Matamala, Carlos Taibo, Matthew Tree, Feliu Ventura, Fermin Muguruza, Héctor López Bofill, Joel Joan i molts d'altres. L'acte es farà a les 19h al carrer Riera Alta 4-6 i està totalment obert al públic i als mitjans de comunicació. Hi intervindran també l'advocat Benet Salellas i Miquel Pòrtulas, germà de la Núria.

En el manifest s'exigeix la posada en llibertat immediata de la jove gironina empresonada des del 7 de febrer i també es demanen resposabilitats polítiques a la Conselleria d'Interior de la Generalitat.


Per qualsevol informació: 677051602, 652138893 

Cartell xerrada   Núria Bcn 11-04-07.jpg

Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments