desdosona (desdosona) wrote,
desdosona
desdosona

Mumia Abu Jamal

Aquest missatge és per posar-vos al corrent de com estan les coses amb el cas del Mumia i per confirmar que la gira de xerrades que estava prevista pel mes de Maig no es podrà fer. La raó per que l'advocat del Mumia, Robert R. Bryan, no ens pugui visitar en aquestes dates és que el judici del Mumia s'ha fixat per al proper 17 de Maig; lògicament la preparació del judici és prioritari així que de moment aquesta gira queda aplaçada fins a nou avís.

De cara al judici del Mumia i aprofitant el contacte que hem mantingut fins ara, considerem que és un bon moment per reactivar la campanya de suport al company Mumia i seguir lluitant per la seva llibertat. En aquest judici es decideix la última possibilitat de recurs que legalment té el Mumia i es importantíssima la pressió popular per aconseguir que el deixin lliure d'una punyetera vegada. D'entrada el que ens estem plantejant és de fer una campanya de difusió del cas del Mumia i
preparar actes al carrer (concentracions, manifestacions...). La ideia és aconseguir centrar l'atenció del màxim de gent sobre el seu cas i fer sentir la nostra pressió a les autoritats dels Estats Podrits d'Amèrica de cara al judici del dia 17 de Maig. Pensem que si hi esteu d'acord es podria fixar una o varies dates en les que fer actes al carrer a cada lloc on hi hagi persones interessades; i és aquí on pensem que és molt important el contacte que estem mantenint per coordinar aquests actes. Si aconseguim fer actes simultanis als diferents llocs la
repercusió serà molt més amplia. De moment ens hem posat a treballar sobre el material de difusió i tant bon punt tinguem coses preparades us les anirem fent arribar; com sempre, si algú s'anima a fer alguna cosa espontàniament molt millor i ja ens ho farieu arribar. Sabem que ara mateix hi ha una campanya a nivell estatal sobre les penes de llarga duració, a més de moltíssimes lluites afins als objectius que defensem en la lluita per la llibertat del Mumia; pensem que és important intentar aprofitar els esforços que ja s'estan dedicant a aquestes lluites per a no sobrecarregar-nos de feina. Una possibilitat seria poder repartir octavetes en els actes informatius que es facin,
també es poden fer pancartes i penjar-les allà on es facin aquests actes i moure el material que hi ha sobre el cas d'aquest company (així com de la organització MOVE i d'altres presxs als Estats Podrits). Al mateix temps si fem algun acte específic per a aquest cas abans recopilarem el màxim de material d'aquestes altres lluites per a difondre'l allà.
Sobre les possibles dates cal tenir en compte que el judici és el 17 de Maig, però també és importantíssim recordar que el 13 de Maig és el dia que, l'any 1985, les autoritats de la ciutat de Philadelphia varen bombardejar la casa dels Move assassinant a tots els infants i adults que hi havia a la casa a excepció de la Ramona Africa i un nen petit.

Bé, tot això són idees que estem intentant dur a la pràctica. A mida que anem concretant coses us anirem informant.

Al final trobareu un texte informatiu sobre la situació actual del cas del Mumia, juntament amb una carta del seu advocat.

Novament gràcies a totes les que esteu pendents del cas del Mumia, ànims per a seguir endavant amb tot i seguim en contacte.

P.D.
Recordar-vos que estem actualitzant el directori de colectius de recolzament a presxs que figura al final del butlletí "25 AÑOS ON THE MOVE". Si voleu figurar en aquest directori podeu enviar-nos les vostres dades a aquesta direcció com ja han fet algunes de les companyes amb les que estem en contacte.

Ara sí,

Salut i llibertat!!!!

 

Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments