desdosona (desdosona) wrote,
desdosona
desdosona

Si nosaltres no, qui?...està tot fatal...passem a l´acció!

  

Adreça: www.estatotfatal.net
Si el IV cinturó destrueix el teu poble; si la MAT amenaça amb passar sobre el teu cap; si un pla urbanístic fa desaparèixer les darreres hortes de la teva vila; si el TAV divideix el teu barri; si et fan fora de casa per construir pisos de luxe als que mai podràs accedir, si ja no trobes un sostre on viure…
Clica la imatge per una versió més gran

esta.jpg
si tu no qui?...està tot fatal!
Clica la imatge per una versió més gran

parella.jpg
si tu no qui?...està tot fatal!
Clica la imatge per una versió més gran

carreteres.jpg
si tu no qui?...està tot fatal!

si penses que no anem pas bé...

...et convidem a participar d'una setmana d'accions diverses, autònomes i
descentralitzades que estem intentant coordinar amb el lema

“ESTÀ TOT FATAL : Passem a l’acció !
Setmana de lluita en defensa del territori i contra l'especulació”
entre els dies 14 i 20 de maig de 2007

I emmarquem aquesta setmana en plena campanya electoral per a la vegada denunciar el paper actiu de les institucions en aquests processos. Es busca posar en primera plana els veritables problemes socials existents, que els circs mediàtics de les eleccions sempre pretenen amagar..

Decideix un dia de la setmana (o tota), i fes la teva acció

------------------------------------------------

Com sabem, els interessos d'enriquiment de les màfies del ciment i del turisme de masses, i dels centres de poder econòmic públics i privats, ens condemnen a una existència cada vegada més precària. Tanmateix, cada vegada són més les veus de persones i col•lectius que s'aixequen per denunciar aquesta situació.

Per això, alguns d'aquests col•lectius considerem que és important crear punts de trobada on evidenciar de forma activa que els conflictes particulars als que estem fent front cadascú no són casos aïllats, i que som moltes les que estem plantant cara a l'especulació i la destrucció del nostre territori.

------------------------------------------------

Així, estem convocant aquesta setmana per evidenciar i denunciar :

- La destrucció del territori . A través de la construcció d'infrastructures destinades a afavorir les mans privades; mitjançant processos d'urbanització i creació d'espais d'oci massiu que tenen ben poc a veure amb les necessitats de la població; de la extensió d'un model d'agricultura industrialitzada, que provoca la desaparició, i no només, del nostre patrimoni ecològic, etc.

- L’elitització i destrucció de barris, viles, pobles i comarques que es concreta en la privatització de l’espai públic, en la construcció de grans centres i àrees comercials i de grans edificis “emblemàtics” i faraònics amb finalitats especulatives; a més de moltes altres infrastructures urbanes, POUM’s, plans directors, etc.

- El creixement de la maquinària especulativa que impedeix l'accés a l'habitatge i als espais col•lectius de creació i expressió popular, en contrast amb la febre constructora.

- La repressió, la criminalització mediàtica i el silenciament com a única resposta als sectors populars que han decidit fer front a aquesta situació.

Mira també:
http://www.estatotfatal.net

Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments