desdosona (desdosona) wrote,
desdosona
desdosona

Campanya per l'alliberament de Núria Pòrtulas

Dimecres 2 de maig a les 8 del vespre davant la seu de ICV de Figueres (Plaça Ajuntament-Carrer Peralada) es farà una Concentració Cassolada per exigir la posada en llibertat de Núria Pòrtules


(Publicat a vilaweb)

Repic d'olles a Figueres per l'alliberament de Núria Pòrtulas
L'organitza una colla d'entitats empordaneses davant la seu d'ICV

El comitè empordanès de solidaritat amb Núria Pòrtulas, que congrega entitats múltiples, convoca un repic d'olles popular davant la seu d'ICV de Figueres avui a les vuit del vespre. El motiu és de demanar l'alliberament de Núria Pòrtulas i de protestar contra una acció que consideren injustificada. D'aquesta manera, se sumen a les moltes entitats de les comarques nord-orientals que ja han donat suport a la noia de Sarrià de Ter.

Núria Pòrtulas fou detinguda el 7 de febrer d'enguany pels mossos d'esquadra i empresonada a Madrid, acusada de pertànyer a banda armada i de col·laborar-hi, però sense especificar quina. Des d'aleshores han estat innombrables els actes de suport a la noia, i fins i tot els aliats d'ICV, els Verds-Esquerra Ecologista de Catalunya i EUiA, n'han demanat l'alliberament.

Convocants

El repic d'olles és convocat per IAEDEN, Salvem l'Empordà, Assemblea la Volta, Grup d'Empordaneses/os per la Solidaritat, Maulets, Escoltes Sant Pere de Figueres, Kawral Fuladu i el Centre Excursionista Empordanès.

 
Subscribe
 • Post a new comment

  Error

  default userpic

  Your IP address will be recorded 

  When you submit the form an invisible reCAPTCHA check will be performed.
  You must follow the Privacy Policy and Google Terms of use.
 • 0 comments